شدت نور و توان مصرفی هدلایت ماشین

شدت نوردهی هم یکی دیگر از مسائلی هست که قبل از خرید هدلایت حتما باید به آن توجه کرد، شدت نوردهی هدلایت ها با وحد لومن سنجیده می شود و ارتباط مستقیم با توان مصرفی که با وات w سنجیده می شود دارد. توان رایج بین هدلایت ها 40 وات می باشد که البته در پرژکتور های بدلیل فضای کمتر این عدد نیز پایین تر است و به حدود 35 وات تقلیل پیدا میکند حتما در نظر داشته باشید در صورت انتخاب هدلایت با توان مصرفی بالاتر از استاندارد حتما توان سیم و سوکت پایه لامپ را هم بالاتر برد که دچار آب شدن سیستم نوردهی ماشین نشوید.


درایور ها در هدلایت ها

درایور های در هدلایت ها برق ورودی ماشین را بسته به نوع نیاز هدلایت بهینه میکنند و نوسان برق را تا جای ممکن حذف میکنند، در هدلایت های جدید تر که مجهز به سیستم اینتلیجنت هستند زمانی که هدلایت بیشتر از استاندارد گرم می شوند توان خروجی هدلایت را کاهش میدهد تا به هدلایت آسیبی نرسد در نتیجه نور خروجی هدلایت کمتر می شود و دمای آن کاهش می بابد.هدلایت های بدون درایور به اصطلاح آل این وان هستند و درایور را در درون خود هدلایت تعبیه کرده اند

هدلایت مقاوم ترین لامپ خودرو

عددی که روی جعبه هدلایت به عنوان تاریخ مصرف درج شده است، عمر مفید آن را نشان می دهد که بر حسب دقیقه محاسبه می شود. هدلایت عمر بالایی دارد، طوری که در بیشتر مواقع دیده شده که کاسه چراغ خراب می شود، اما هدلایت هنوز سالم است. یکی از دلایلی که باعث طولانی شدن عمر مفید این قطعه می شود، فن کوچکی است که پشت آن تعبیه می شود. این فن برای خنک کردن «چیپ ست» هدلایت به کار می رود.


هدلایت نور بالا یا هدلابت نور پایین

هدلایت ها را می توانید در کاسه چراغ جلو و پروژکتور های داخل سپر استفاده کنید. همانطور که می دانیم در هر خودرویی دو جهت نور که به آن ها نور بالا و نور پایین گفته می شود وجود دارد. خودرو های امروزی از پروژکتور های داخل سپر نیز به جهت بهتر کردن کیفیت نور دهی نیز بهره می برند. هر کدام از موارد گفته شده دارای یک سوکت خاص و یک طراحی منحصر به فرد برای قرار گرفتن پایه ی لامپ هستند. به این دو عامل مختصرا “پایه” می گویند.